When you love someone more than they deserve, you always end up with more pain than you deserve

åå..Minns då världens finaste Jonas introducerade mig för den här låten på ett lan på Teg. Det var under den jobbigaste perioden då allt var upp och ner men på något sätt så då jag lyssnade på låten så kändes allt mycket lättare. Var ett himla bra tag sedan jag lyssnade på den men sen idag på två klasskompisars projektarbete så dyker den upp igen fast den acoustiska versionen. Ska jag vara ärlig så blev jag lite tårögd. Börjar tänka tillbaka på mitt  "gamla" liv och inser att det faktiskt var ett av de bästa sakerna som kunde hända--att jag och filip bröt. 

Satt till och med och pratade om det med mamma igår. Att jag träffade filip var det bästa som kunde hända. För det fick mig(och filip) att dra mig(oss) ur en umgängeskrets inblandad med alkohol och droger. Det var "räddningen" för båda. Men samtidigt som sagt så var det väldigt bra att det tog slut också, känns hemskt att säga men så är det bara. Det gjorde att jag kunde träffa nya, härliga människor som står mig mycket nära nu. Jag lärde mig en hel del om mig själv och hur jag är som person. Jag är inte lika instängd och tillbakadragen som jag varit under många års tid. Nu mår jag bättre än någonsin. Även fast det inte är perfekt så är det är en stor förändring sen innan. Det enda som saknas nu är en lägenhet och någon att kramas med. 
 
Hemsk period, ingen gnista kvar. Utmattad på livet. Ingen ork till någonting alls. Inga planer för livet. Inga vänner. Ingenting..
 
Bra period. Taggad på livet. Har kul. Jag skrattar PÅ RIKTIGT. Umgås med vänner i princip varenda dag. Ute och dansar som jag älskar på helgerna. Planerat de närmsta åren för mitt liv. Mår så bra!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mergimtare ♛

Heejsan! Vilken fin blogg du har. Skulle du vilja göra ett bloglovinbyte? ❤

2013-05-24 @ 08:21:06
URL: http://meegiii.blogg.se
Postat av: annie

Så fin du är

2013-05-24 @ 08:38:57
URL: http://anniemansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Autofyll

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!