Håkan. Den mannen förstår.

halloj mina hjärteväNner<3 tänkte börja detta inlägg med att säga att jag snart, SNARt kommer och hälsar på i björknarnas stad, wihoooO!Oo stannar dock inge länge. tvekmacka att jag stannar mer än två nätter men om man vill säga TJÄNA, kramas och some luuuv kan man ju höra av see.
 
sitter atm och lissnar på min faboulösa blueslista jag knåpat ihop (här eren--->FrÄNT-T-T-T efterfestsblues))) och töjer ut magen med nå karra. är ju trots allt freda HA! jabbar kväll imorn så ska va vaken länge MVH,cool bryyd. Diggar typ ändå att jobba kväll. De är rätt chill. Man har hela dagen på sig att hitta på nå kult:):)

jahaa vad ska jag säga merå? nä typ inget så jag säger hejdå min hen's. Hane bra tills vi ses igen:') puss(y), sked, kjam å allt därimellan. Hej.

Nykter av vin och full av längtan är det lätt att säga fel och tänka rätt

altsååå, världshistoriens ocreddigaste/osoftaste/ocleanaste dag, HE Ä IDAG DE!!! Hade personalfest igår och resten kan ni ju lista ut själv. Jag mår helt enkelt inte bra idag, uuh:( Men hade kul så länge de varade jallafall.

jaha, va har hänt i mitt quinnoliv sen sist da? äh, har väl knegat på som det knegare jag är och i helgen som var anlände massa blommor hemifrån och det var så roligt att träffa allihopen:') På lördag efter utgången på dahlboms blev jag utelåst så drog med magnus å per å nån annan jag inte minns namnet på till deras stugaaaah i tegefjäll där det var stört fint och mysigt. Nu har dom åkt hem och det är så tråkigt:((((((

Ikväll ska jag skata med min käre bruur niklas men innan ska jag fara och jobba till kl 5 och sen ska jag nog bubbla i spaet. Förmåner,förmåner;) NÄääää hörni, nu ska jag ta tag i mitt liv lite. HÖRES, KRAMES, SKEDES. Här följer nå discodansbilder.hej

tjena RÖVARe

dag tre är avklärät på nyjabbe. fy fasen(på ett bra sätt) vilka kollegor jag har. Har verkligen hamnat på rätt ställe!! Dagarna har väl mest bestått av att jobba, äta och sova typ. Idag tog vi dock tummen ur och for och skatade(sweg) och sen på nån grejjs på åreskidsport där vi blev sponsrade med nå fula grejjer ha.ha.ha men gratis e gott.

ååååååååååååååååååååååååh har egentligen inget vettigt alls att säga förutom att jag är såå glad att jag tog chansen och flyttade hit. Det är en helst fANtastisk by med så trevliga och varma människor. Har alla förutsättningar i världen att kunna utveckas inom snowboardsporten. Det är ju trots allt den störtsta delen till varför jag flyttade hit. MEeN ibland saknar jag hem så jäkla mycket. Att tycka om någon 50 mil bort e jobbit(du vet vem du är, HEJHEJ!!). Jag saknar mina bjutifölla vänner, saaben, lokalen, scharinska, mina tapeter, cykeln, mina djur. Men mest av allt saknar jag min mamma♥Min fina guldklimp.

Nu ska jag krama kudden. Är dödstrött och är en tidig dag jag har framför mig, uuh:( hane gött. PU$$y
 
 

äter kräm och längtar till sommarn.

säger bara Bråvalla 2014....Helt ok nöjd att bmth spelar. Helt ok nöjd att jag ska se min kändiscrush live. Oliver FUCKING Sykes!!!!!!chelsea smile,åååh ♥nu ska jag dö lite. Hane gött.

helå, en fråga ba: vafan, varför vill man alltid ha sånt man vet att man inte kan få???

TJÄÄENnee! La nyss på ett samtal med mister daniel som varade i exakt 2 timmar hahaha sköjj fan!!
Nu ska jag snart gå och lägga mig men tänkte ba fylla ut blöggy lite innan. Grejjen är bara att mitt liv just nu består för det mesta delen av snapchat (HAHA) så slänger ut nå fakking videor från min snaphistorik från senast. Nu gör ja å lägg mäh. HANE ALLESAMMANS. OOOCH ni e fina:)

Idag är den en helt vanlig söndag. Världen ser likadan ut utanpå men inuti mig är det krig. Kärleksbomber mot mina organ.

Idag e jag bakfull. Har fortfarande ölsmak i munnen även efter otaliga gånger av tandborstning. Har slut på snus. Vaknade 11 och klev inte upp förrän 17. Jag mår dåligt. uuh:( Hade väldigt kul igår iaf. Jag och millan tog vårat pick och pack och drog på parkvillan och efter det dahlbom. Var föör mycket folk och vi gick hem tidigt. Pratade med Daniel ett bra tag igårkväll och det var så kul att få växla ett par ord i fyllan (haha:D) med en fin vän hemma i umeå. Saknar så himla många där i björkstaden!!
 

Fick nyss ett sms av Adam att han anlänt till Åre:D Så jävla kul! Ska tvinga honom att underhålla mig i veckan då millan jobbar HEeheh. Vill också börja jobba snart så jag kan köpa mitt jäkla liftkort på 5000 dollarz. De e dyrt om man ska ligga på topp och va pro. 

Ne nu borde jag göra mig iordning för sängen. Tänkte försöka kliva upp tidigt imorgon så man får någonting gjort. Typ handla och stääääda. 'weho'. Puss, Kram, Sked

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!