Idag är den en helt vanlig söndag. Världen ser likadan ut utanpå men inuti mig är det krig. Kärleksbomber mot mina organ.

Idag e jag bakfull. Har fortfarande ölsmak i munnen även efter otaliga gånger av tandborstning. Har slut på snus. Vaknade 11 och klev inte upp förrän 17. Jag mår dåligt. uuh:( Hade väldigt kul igår iaf. Jag och millan tog vårat pick och pack och drog på parkvillan och efter det dahlbom. Var föör mycket folk och vi gick hem tidigt. Pratade med Daniel ett bra tag igårkväll och det var så kul att få växla ett par ord i fyllan (haha:D) med en fin vän hemma i umeå. Saknar så himla många där i björkstaden!!
 

Fick nyss ett sms av Adam att han anlänt till Åre:D Så jävla kul! Ska tvinga honom att underhålla mig i veckan då millan jobbar HEeheh. Vill också börja jobba snart så jag kan köpa mitt jäkla liftkort på 5000 dollarz. De e dyrt om man ska ligga på topp och va pro. 

Ne nu borde jag göra mig iordning för sängen. Tänkte försöka kliva upp tidigt imorgon så man får någonting gjort. Typ handla och stääääda. 'weho'. Puss, Kram, Sked

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Autofyll

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!