You are fucking with my emotions

hallåa! Hade en asfet fredag, så jävla kul. Åkte till sparken och drack öl o skatade med el sofia. Sprang på Kenny och Krille som man inte sett på länge å det var ju qul. Jag och Söffe for till skarren ihopp om att de skulle va drag där men va ba massa gammfölk och hårdrockare så tog ba en bärtz och sen gick vi till båten. Träffade massa godingar såsom Jimmy som introducerade mig för en pissoar för första gången i mitt liv. Va på tok för lång kö på vanliga toan så vad SKULLE JAG GÖRAa om inte kissa i pissoaren såklarre..usch vad äckligt, men kul. Han stog och höll mig opp i luften samtidigt som jag gjorde mina behov. uuuusch varför säger jag det ens? haha.. Sen träffa jag Jens och Victor som jag inte sett på hundra år, Danne, Elin, Linus, Lovisa, Jocke, Olle, Emelie å massa andra guldisar. ååh vet ni hur fina dom äääär eller? 
"Efterfest" hos jens men alla sov ba, skulle dela säng med fyra andra vilket inte gick bra, la mig på golvet med en handduk som täcke. Sov två timmar innan alla väckte mig och sa att dom skulle fara till hufvudstaden, baa jaha? Så cyklade hem 06.30 på morgonen, heelt förstörd:(

Nu Sitter jag i min nya soffo och inväntar felicia, Fredrik o Johan. Vi ska ha roligt ikväll. Hadebäzt fina blommor.
 
 
 
 
 
 
 

I'm going back to the start (mööbilinlägg så tänker inte bry mig hur stavningen blir. hohoh)

godkväll kömpisar och ni andra, hejhejhallå! Idag har varit en bra dag aa eller mycke bättre än föregående dagar som vääri. Jobbat på som bara den och imöra har jag halversdag, ÄG! Ska på kontore och träffa boZZen som skall introducera mig för nyjobbet som börjar och två veckorrr så är ju ledig från och med imorrn. ÄG IGEN! Därför far jag och blir Åre-bo ett par dagar på måndag. Ska leva lyckligt i alla mina das tills kag kommer hem till baizumeåt igen. huvva. död åt denna redan döda staud. Jag menar watttaafack, finns aldrig nåt att hitta på:(/sad. Nää sla göra ett försök att somna. Är alltid värst på kvällskvisten för då ligger jag i sängen och tänker på ledsna saker:( men ska försöka va gla' och skita i allt som gör en ledsen, KRAAM

Wake me up when it's all over, when i'm wiser and i'm older. All this time i was finding myself, and i didn't know i was lost.

Första jobbdagen är avklarad...gick rätt bra ändå även fast tankarna var på annat håll..meeeen jag kämpar.

Till helgen eller nästa veckan åker jag till Åre och hälsar på finfolket. Ska bli skönt att få släppa allting här hemma för några dagar. Åka långt bort från all negativitet och problem som uppstått under de senaste dagarna. Haha åå låter som värsta psykmännsikan så mycket problem som det framstår här att jag har, men jag kan faktiskt vara glad och ha kul också haha.

Vad kan jag mer berätta om? eee, joo jag har försökt få min växt att äta men den hade ingen matlust:(, gått på barfotaminiprommis med mamsen, skejtat läänge och det gick utmärkt. Sen blev det en spontan nykterutgång med Elin på scharinska. Va sinnes med folk så fanns ingenstans att sitta därute. Snackade slit och lättade på hjärtorna våra och nu är jag nyhemkommen. Upp 0600 imorrn för mer jobb. jippiii!!!
You say this is suicide? I say this is a war. And I'm losing the battle. Man down, man down

Vaknade helt utmattad idag efter tre timmars sömn. Somnade gråtandes och trodde inte jag skulle kunna gråta mer, men nu sitter jag här liktförbannat och tårarna bara rinner haha.. Ska försöka att äta någonting och sen ska jag bara hoppas på att den här dagen blir bättre än den igår. fyfan.. Kanske far och skatar lite sen. Just nu behöver jag bara vila och samla mig. 

Här är några bilder å en film från senast iaf. adios 
 
 

Life's a game made for everyone and love is a prize

Feeling my way through the darkness, guided by a beating heart.
I can't tell where the journey will end, but I know where it starts.
They tell me I'm too young to understand. They say I'm caught up in a dream.
Well life will pass me by if I don't open up my eyes.
Well that's fine by me.

vafan äre här?

tar ett steg tillbaka. Drömmer mig bort till bättre platser och bättre tider. Waddafaaack is goin on?

Plötsligt blev allt jobbigt och kaosartat i hövve mitt. Inte nu igen, vill inte! Ångestäckeel gå och dööö nånstans och kom aldrig tillbaka....suck...bland de surmulna sömndruckna knegarpendlarögona hör jag fortfarande änglarna sjunga en trudilutt om bara dääj

Det här med att inte veta vart man har varandra. Det här med att man inte vet hur man ska föra sig. Det här med att inte veta på vilket sett man blir sedd. Den ständiga ovissheten om vart allt kommer att leda. uuuh:( Tänkardag idag..Försöker göra mig på ett stycke muntrare humör genom att lyssna på meningen med livet --Bring me the horizon samt äta melonas. Ska försöka ta mig upp ur soffan snart och röra mig utåt. Behöver en lång promenad o massa kramisar så här får ni en ihopp om att få en tillbaka. *KRAAAm*
 
 
 
 

I long for the feeling to not feel at all

Ligger i sängen och äter ostkrokar. Vad mer kan man säga? Tagit studenten och lever nu liver som arbetslös fram till juli då vuxenlivet och jobb börjar. Kom nyss hem från en nykter utgång där jag bevisade att man KAN ha kul utan att vara påverkad.

Hur äre annars då? Jo de rullar väl på som vanligt. Precis exakt just nu kunde det dock ha varit bättre. Är tomt i breve maaj:( Har ju fått turen att sova med finpajken två nätter i rad nu såatteh.

Imorgon hoppas jag på fiiint väder så man kan skejta! Det har varit pissigt senaste veckan så det har inte funnits nått tillfälle alls att shredda.

haha åå. Har inget vettigt att komma med så avslutar här. Hade så bra så hörs vi någon gång i framtiden typtyp. Herrå!

fuck that golf wang, fuck that, WOLF GANG

märks jö att blöggen är numero ett eller hur? Min dator är just nu på en bättre plats och därför kan jag int skriva nå inlägg, fast nu lånar jag moderns.
Här är några bra saker
*gjort klart alla inlämningar i skolan =BÄZT BETYGA!!
*sista skoldagen är över för länge sen å på onsdag lämnar jag skolan för all evighet. åå lycka! ♥
*Har så sjukt mycket onyttigheter här hemma
*dejtar världens bästa människa som gör mig gla' varenda da'
*ska dricka pilz imorgon
 
å nå dåliga
*Har inte fått mina skattepengar än MVH,Fattig
*mina knän är fucked up och fula som stryk:(
*vill skejta men är för trött
* tennisplan ska en en gång rivas buhhuu:( grinarå!
*Får ju aldrig nån lägga. 
*fyller 20 i septembro. hade ju varit najs om man redan vare.
 

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!