Ett snedsteg, men det fick mig inte ur balans. Inget verkar kunna rubba min lycka. Jag står stadigt kvar med fötterna på jorden och glädjen som strömmar genom mina ådror.

Går NPtalet i svenska b vägen idag/imorgon så har jag ba en till inlämning sen är allt gjort, done, finito, vervollständigen. Då kan jag gå ut skolan med känslan att jag är värd det, tjohoo:) F.ö så är det här sista "normala" veckan. Nästa vecka går vi bara två dagar så är i princip ledig fram till studenta å de är ju inte helt fel:)
Igårkväll träffade jag tomas en sväng å jag fick en ny skateboard av haaan. hjärtegull. Blir så glad i kråppän av den pojken :') Senaste dagarna har jag solat å skejtat som fään. Varit så jävulst bra väder två veckor i rad typ så visst har man blitt lite brunis hihiho:D Hoppas det är såhär hela sommarn för jag vill bli svart √√√√√
 
FIN NEESA :]
 
 
 

my degree of sarcasm depends on your degree of stupidity

vikken bra helg vi haft da. Har varit på tårtkalas hos  mormora på gangstererboda. Skatat en jävla massa å i lördags åkte jag och hängde med massa sköna duuuudes i hagaparken. Drack follisar, spela fotboll, körde SKATE och lekte i lekparken hahaha. Söndag blev det å skejta med broder och pizza mod tompo. myziz mhiih. här kommer en film å nå piccor.  

 

you're a shooting star i see, a vision of ecstasy

hej blommor!! Hade så himla roligt igår! Niklas, Marie och Nova kom och hälsade på sen åkte jag till sparken med Tomas och Krille vid 19tiden och mötte Kenny. Var väl tänkt att vi skulle på Båten senare på kvällen men slutade att vi satt kvar där till 02 typ innan vi for iväg och åt för att sedan åka tillbaka till sparken haha..Sov hos tomas och vi vaknade så himla sent så jag hade typ redan sovit bort min baksmälla. Så jäkla skönt haha:D 

Nu har mamma och mormor startat grillen och nu väntar vi bara på Åre besökarna så vi kan äta nångååång.ADIOS
 

FALLER

Idag får jag klappa mig själv oppi hövve! *KLAPPKLAPP*. Gjort bort två inlämningar och ett prov så nu har jag "endast" fyra restinlämningar/prov kvar. 12 skoldagar kvar!! Nu kör vi!
Hade världens mysdag igår med Tomas och Kristoffer. Skatade litegranna på Böleängsskolan och även fast min hälsena ville döda mig så gick det fan bra. Satt två nya trickzzz. Ska kanske börja skata då jag är skadad istället så kommer jag sätta allt, ehhhe. Sen åkte vi hem till dom och såg american horror story. SE DEN SERIEN GOTT FÖLK!
Ikväll eller imorgon så kommer världens bästa människor från åre hit till UÅ. Min bror och hans fjälla. kulkulkul, längtar♥
 

It's better to feel pain pain than nothing at all..

Idag har jag en dålig dag:( ge mig en kram, some lööööve. Försöker muntra upp mig själv genom att titta på gamla piccor sen ungdomens dagar, eller fina/roliga bilder överhuvudtaget från nutiden med. Rätt kul. 
 

Och varje sjuttiofemma, som en människa dricker ur är en dröm om en bättre värld som hon sedan pissar ut!!

alla ba flyr landet...Vill också utomlands:( sola, dricka birabärs, gå på upptäcksfärd och slösa aldeless för mycket pengar. Är så less på sveriges väder. Funderar på att unna mig en resa i höst eller nåt. Hade varit väldigt passande. 
Idag är det bara 23 dagar kvar till jag går ut i vuxenlivet på riktigt. kill meEEee..vill ej. Försökte räkna ut mitt snittbetyg igår hahha..Kommer nog inte få nått slutbetyg iaf, lär ju bli sånt där samlat dokument. ååh:( jag suger. 

Jag har gått så långt, nästan blivit van Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

tjeniz hombres! ligger i el sängo och råpluggar så jag spyr. cirkus 30 dagar kvar innan man lämnar guldklassen. FÖR många grejjer som måste ta tag i nununu, helst igår. försöker slänga ett öga på hockeyn och det står för tillfället 2-1 till svearike. och påtal om hockey så kolla hära!---->>>> SÅ JÄVLA VIKTIGThttp://www.sportnu.se/723366/nobbade-manga-anbud-valde-loven/ längtar till kommande säsong dårom kommer spela mot bla djurgårn. DJURGÅRDEN!! sinnes. hallå. //catwang
 

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten. Varit död i minuter, hela själen var bruten. Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet. Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

hur ska jag resumera den här kungliga helgenråå? Igår for jag på scharinska med bra duuudes. Förfekke hos sebbe, lyssna på musik, spelade skate och drack follisar.
Idag pallrade jag ner mig till sparken och försökte skejta lite men ville mest dö. gick hem, plockade fram utemöblerna och grillen. Slängde på nå kött och åt middag med Tomas och mami. Åkte på äventyr med tomis. Kollade in en skateyta på teg som man ville kräkas på. Fattar inte hur dom tänkte då dom byggde. Off to sparkis igen, va där ett tag, sa hej till pentus och steffe. Sen vidare till gammjävlatennisplan på haga. Som man har saknat den spoten. Underlaget har dock blivit förstört efter byggubbarna tog över stället. Men med rätt medel går det nog att fixa. Buss hem och nu ska jag däcka. Är helt pajj haha. buenas noches!

but you fit me better than my favorite sweater

allt börjar falla på plats och jag är gladast i världen!! kraam
 
 
 

Men du är så vacker när du ler i telefon, jag vill bara skrika att jag älskar dig och jag vill härifrån

felicia skickade nå av hennes piccor från fjälls. varsigoodans.
 
 

Den här staden är död, låt oss måla den röd Låt oss måla den blå, vi är bättre än grå.

spelade brännboll och drack alkohööl med nå häng på umedalen igår. Kunde inte träffa bollhelvetet så min insats var ju inte den bästa haha men sprang snabbt som hästen iallafall och även fast dom hade jag på laget så vann vi endå. wööhö!! Senare på kvällen mötte jag opp tomas och drog en liten skatesession på sparkis. 
nu regnar det uteee-e:( jag som tänkt grilla och sitta och pimpla 3,5or. fittväder

brrrapppbrrapppbrrrrrapp

sista lekionaz innan man nästan har helg. Ska åka rullbräda, plugga och glida runt som den glidaren man är, ev så blire nån utgångsjävel på lördan. Imorrn händere grejjer iaf. Ska först på kalas hos Jimmy bieber, sen äre tydligen lokal som gäller. orkar jag fara ut? well, vi får se. Man är ju rätt så sliten sen i helgen heuheu. Fast är endå taggad, utgång med jimmy är alltid kult. Idag ska jag iaf softa med en tomas. Det är alltid kul de med:D 
justjaa, snart kommer världens bästa bror och världens bästa marie(tror jag) och hälsar på här i umjåt. om två helger. Wiho. längtar. FLYTTA NÄRMAREEE-E-EE.!!!:(
Nu ska jag fortsätta med naturkunskapen. tönt. ha ett bra liv. 
 
bjuder på nå bilder från npcupen i brist på annat. härharnirom
 
 

ge mig arsenik, stan är full av tanter och tragik

NU har jag tid att sätta mig och skriva en rad eller två(1000) hära hööhö. kom hem till umjåt igår, känns sådär om jag ska va ärlig. inser nu hur mycket jag INTE tycker om den här staden. Har haft en grym vecka i fjällen iaf med skoterkörning  verenda dag, massa öl (och mintu) och härliga människor. I lördags for vi in till tärnaby och festade med RB gänget, träffade många gamla kompisar där också och det var feeett. Va fortfarande full då vi började rulla hemåt haha men gick snabbt över till baksmällan från helvetet. Hur som helst så har jag haft så jävla kul och längtar redan till snön börjar falla igen haha:D Nu kommere svinmycke bilder både från tvärålund dagen innan och i fjälls men kommer inte lägga upp alla för då blire så jävla långt, utan lägger upp resten nån annan dag. capisce? good.
 

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!