ifrågasätt det självklara

Idag kom jag tänka på en sak. Vissa personer som man inte hälsade på för ett år sedan pratar man med idag. Någon som man inte hade en aning vem det var är ens bästa vän nu. Och(jag veeeet, inget och efter punkt) folk som man umgicks med mycket då, är som en främling till en nu. Mycket händer på ett år. Livet är allt underligt ibland..OKEJ där tog det slut på ord. nää jag har fan inge vettigt att skriva så fyller ut blöggy med nån bild från senast istället. HANE, sked

jag som tyckte att allt gick så bra och nu sitter jag här med själen på semester igen

Idag är det ba 23 dagar kvar innan jag lämnar alla underbara människor här i Umeå för ett helt annat liv i Åre. Vintern närmar sig med stormsteg och som en bekant skrev på sin insta: ''Va inte ledsen för att det är över. Glädj dig åt att det som varit har gett oss minnen för livet" Sommaren är slut, och den blev den bästa ever. Det är helt sinnesjukt och jag trodde inte att man kunde känna så många känslor på samma gång. I sommar så har jag mött människor som visade sig vara så jävla bra! Människor som jag blivit så himla bra vän med. Det är sååå sad att jag ska åka ifrån alla fina...vänner och familj. 

Vet inte vad jag har för syfte med det här inlägget haha men vill att alla ska veta hur mycket jag kommer sakna er''nya'' som gamla vänner. Det är jobbigt som fan men ändå sjukt kul! Ni är mer än välkomna att hälsa på och fan vad vi ska ha kul då!! Den 2:a november vill jag att så många som möjligt kommer till scharinska så ska vi festa en sista gång innan jag drar. Ni är så himla fina och braaa!

och ikväll sover han någon annanstans, någon annanstans hos någon annan som inte är jag. och jag måste låtsat som att det är okej, att jag inte bryr mig. För det var ju så vi saaaa

den 15e(???) november bär det av för nu har jag och millan signat kontrakt på en världslägga mitt i åre!! "hur känns je?" He känns så helvittis bra. Den är såå fin:') Fasiken va taggad jag e. Den 2a november kommer va min sista utgång här i umjåt på ett bra tag, så vill ni partaja, kramas och bjuppa på kärlek med mig en sista gång så ska ni passa på då*grinar en skvätt*. Fast man får mer än gärna kramas och give söm lööv hela tin också. 


Påtalomannat så har veckan varit braa. Har arbeitat och drog somsagt en spontantripp till åre i onsdags och kom hem torsdagkväll. I fredags va jag chaffis och ut nykter med Elin och igår, lördags hade jag, bea å millan filmkväll och nykter utgång även där. For på Tc och träffade massa blommor! Sen åkte jag till daniel och spelade buzz, lagade körvstroganoff och somna som en björn.(säger man ens så???)
Idag har jag varit i stallet heeela dagen med elon, de va kult men kallt huehuehue och nu skall jag inta sängläge för imorrn börjar ännu en arbeeijtsvecka, jippi. Godnatt, puss, kram, sked.
 
matchen altså., hatt, kysseläppa å snusläppa, hejja oss
'

yolo som kidsen säger

å herre, idag började jag packa fo real å det är fan inte lätt att få ner hela sitt liv i några väskor och det är så himla känslosamt haha....men som mamma sa: Det är ju inte enda i Kaliforninen som det var tänkt i från början så får väl trösta mig med att man kan komma hem på helgen om jag är ledig och saknar alla här:')
Så fort vi får veta om flytten så måste vi styra nån avskedsfest eller nåt. Sen måste jag hinna träffa mina boys i tärnaby också. KOM HIT PÖSSGÖBBAR!! 
Nu ska jag packa ner det sista som ska med imorgon och sen ska jag rulla mot jobbet! Och påtal om ingenting så fyller min blivande sambo 21 barre idag så nu måste ni gratta emilia!!

godis för örena era.dom hära låtarna är ju så genialiska så det finns inte! :') boom bap

du är så utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt jävla snygg

Hej blommor! Hoppas det är bra med er, själv älskar jag mitt kaosartade stressliv :') jag och millan har fått tag på en trea mitt i åre och på onsdag(ish) åker vi dit för att kika på den och förhoppningsvis signa nå papper. Nervöst*tuggar frenetiskt på naglarna*** :') ((((Tackade altså nej till den ja nämnde i förra inlägget)))) Har grinat värsta mycket FRESSTEN haha... vill.inte.lämna.mina.hoes&bros</3 döör lite. Min katt såg tillochmed lessen ut och då började jag grina ännu mer. stabilt uliz. 

Helgen har varit A-mazing. I fredags åkte jag på olles med elin, det var kul:) och i lördags så vare filmvisning och ölhäng på moyo och sen drog vi, typ ett tjugotal-ish personer till scharinska och myste på. Drog hem tidigt för att jag var trött(?) HEHEHE. Igår bjöd beatrice mig på filmkväll hos henne. Käkade glass, fruktsallad och massa chips:)) Världskväll. Nu ska det tryckas onyttigheter. Kram och sked. 

aajustdeja, har ju en blöggy jag måste ta hand om

tjenis! kirrat lägga i Åre osv. eller aa, cirkus en mil utanför men ÄNDÅ! i dont give a fuck för att nu har jag körkorte å jag är lycklig :'). Fast vet inte om vi ska ha den än hÄhÄ...de enda jag vet är att jag ska bo typ hos min bruur om de krisar. Emiliyao fick jobbet också Jallafall så snart beger vi oss för att göra jämtlansfjälla osäkert. JOHODA!

å för att tala om förra blöggyinlägget så låssas vi om att jag inte skrivit de. nee jag vill inte ha nån man längre:( måste stänga av alla CHärleksrelaterade känslor nu. Ingen gubbstrutt ska få förstöra mina åreplaner. Sked.

väldigt kär/obegripligt ensam

Blir avis på alla lovebirds därute. Såg värsta göllparet på stan idag som satt i solen och myste. jag vill också va kär å älska och bli älskad, kramas och skratta.:( Ååå det är en sån fin känsla. Var eeee du? skynd dä hit
 
 

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!