Får ingen luft, blir knuffad runt. Jag dansar men jag känner ingenting alls.

Tjena polare! För er som inte vet om det så fick jag jobbet på tott så om ca 60 dagar flyttar jag till åre. Mycket blandade känslor som rör sig i hjärtat just nu. Har sånna obeskrivligt underbara människor omkring mig här hemma som jag kommer behöva lämna.:( Det känns förjävligt men som tur är så är det inte föör långt om man vill hälsa på varandra. 

Har f.ö haft en världshelg med några favoriter. I fredags blev det utgång på scharinska med Beatrice och Emilia. Kvällen avslutades hos Adam med gött häng, scones och coldplay, VÄRLDS! 
Igår for vi på lokal där det var nå UV grejs. Svettigt som fan. Blev även en rätt känslosam kväll med både skratt och tårar. Kärleksförklaringar hit och dit men de blev ett lyckat slut på det hela iaf:) haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scaburbian collective-flow

passar på att öppdatera blöggen nu i idolpausen. Dricker vin och käkar poccorn med Marie och Nova här i Åre. Har det riktigt gött och igår var jag på första av två intervjuer som jag har här. Tror det gick (riktigt) bra faktiskt :)):)::).

Idag har vi skatat och tagit en tur upp på skutan som ni kan se pics på här nere da. Känns helt ofattbart och magiskt att jag kanske flyttar hit redan i slutet av oktober!!


fucked up, ser typ världen som pink floyd

LÖRDAN VAR GRYM! finns inge mer att säga. Nu rullar jag till stan. fred ut.

 

you curse my name, in spite to put me to shame

nåt mystiskt har hänt med min domän så nu hittar man altså bloggen på www.usandstrom.blogg.se tills dess att teknikerna har klurat ut vare är. 

Senaste dagarna har jag inte gjort så jätte mycket. I onsdags drog jag och daniel till "tjeckien". Nåt ölställe som befinner sig på torget i tio dar. va typ najs å Mimmi trodde vi hade dragit till tjeckien fo real...hahaha sämt♥

Igår for jag och tatuerade mig med amanda och emilia. va kul och gjorde inte så ont som jag förväntat mig. Va nästan halvskönt haha.
På kvällskvisten var jag med bea och oskar. Blev ett jävla äventyr altså. Började med att både B&O hade glömt nå grejjer så var tvungen att fara tillbaka, sen så blev jag och bea inlåsta på backfickantoan(va sjukt nära på att ringa 112), TC stängde då vi kom dit så for på hemmfest på ch men hade ingen skjuts hem så GICK därifrån.fyihelvette:( men roligt hade vi iaf!

Snart äre release på moyo och sen ska jag på maskerad. WIIHOOA
 
 
 
 

okej

ÄR SÅ STOKED INFÖR HELGEN! På fredag tatuerar jag mig och då kommer även en sån himla fin, gammal vän från örnstaden och hälsar på----SOFIA♥♥ På lörda äre releasefest på Moyo då det blir skönt häng med massa snygga människor som befinner sig där, livemusik av Professor P & DJ Akilles, gratiz bärs osv. Senare på kvällen blir det maskerad/födelsekalas på verket!!! 

OCH VET NI VAD?! Hoppet är inte ute för den här bruden att flytta till åre. Fick nämligen ett mail igår av en tjej på Tott Hotell som ville att jag skulle komma på intervju. SÅ den 18e bär det av till Åre och den 19e har jag intervjun. hoppashoppashoppas!!

Skaburbian Collective – Flow
 

du suger

Varken jag eller Emiliyao fick jobbe på skistar men vi ger fan inte upp för de!!! Har sökt några andra jöbbelijobbsi och hoppas att jag får positiv respons från dom å sen snackar jag med en snubbe som bor samt jobbar i Åre vintertid och han skulle höra runt lite, wihoo! Plan B blir att flytta till tärnaby och gå sowboardlinjen där. Kan bli kul.

Jahaa vad har jag gjort i helgen? I fredags drog jag en jävligt spontantripp till tärna för att festa och ha kul. Åkte hem i lördags, 6 timmar buss, bakis. Det är fan inte att rekomendera. Sen så blev det en till utgång hos beatrice i hennes lilla källaretta. Kom vääldigt mycket folk så det knappt gick att gå där inne, men det var trevligt:) Sen drog vi till Tc och härjade. KUUL!
 
Här är några bilder från sist. adi.
 
 
 
 
 

Han vann mitt hjärta men flydde iväg

Nå bra saker ra: •Imorn äre fredag och det betyder mys hos manda med några favoriter
•Den 13e ska jag ta min tatueringsoskuld!!!!!(feelåt mamma, men den kommer bli fin)
•Snart fyller jag 20 bast. har gått snabbt, minns då jag fyllde 5 som igår.
•Nya å större hjul på rullbrädan, nu-är-jag-snabb
•Att Felicia är min bestevenn

nå bajz: •de är 4300 personer som sökt samma jobb som jag...-.-
•världens bästa båtenbåten har lagt ner för sommaren och jag gråter en skvätt
sen vare väl inge mer. Här följer några bilder från senast. SKED
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

no emotions

tjänare blöggfan. INte mycket har hänt de senaste dagarna. Har mest bara chillaxat med nå koola människen. Helgen har dock varit sinnessjukt bra alzå. Va med några favoriter i fredags på båtis i tron att de skulle vara sista gången för sommarn så körde verkligen all-jävla-in. Röjde på dansgölve och kramades med nå fina. pyjamazparty på lassabacken. På möran gick jag, radiodanne och kalaspontus till daniel och kl ett tog jag en öl haha, bakis å jävlig.

FÖRFÖRfekke hos maj ett litet tag med olle och de två sistnämnda innan vi satt oss i broparken och taggade upp inför ännu en båtkväll. Inte lika mye drag som i fredags men hade väldigt roligt ändå. Sov hos daniel fram till fem på e.m typ haha. Va helt förstörd.

Idag har jag mest sovit ra. Victor försökte tagga upp mig att komma flrbi och säga hej men ärligt talat så är jag döende idag. Svinseg och trött. Så nu hade jag tänkt sova så man får sig lite energi till morrondagen. 

två fina vines från igår. skeppåhoj
 

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!