nå pirr i magen osv

De här är Daniel. Denna snubbe får mig att må bra i kråppään :') Mvh/rakt från hjärtat. Tänkte ba ifall ni ville veta lixom. Tack för mig. Haane! Hej.Saknar er så mycket där hemma i uå så mitt hjärta brister

shulululu vänner å ni annat löst folk. HejhEjhallÅÅå gummor! Jag kom hem från Umeå för nån timme sen där jag tillbringat helgen. Har börjat inse hur kär jag är i den där staden altså och i människorna. Då jag flyttade därifrån så ville jag verkligen bomba hela uå haha, redigt less men har nån hatkärlek till stället
 
Har iaf fått väri å övernattat hos Daniel. Han är fin. The distance made me realize att jag tycker om han himla mycket ska ni veta hihi :') Vi va på fezdt igår där jag träffa nå snela kompisar. Det var roligt!! Fast borde egentligen inte drickaaa.a.a. Har varit sjuk svinlänge och är fortfarande cpförkyld så borde kanske tagit he lögnt men vafaah, inte ofta man e i UÅ på helgen jö så yolo på den.  

För tillfället sitter jag och gör absolut ingenting, dank kväll. Ska väl gå och lägga mig snart kanSChä. imorgon ska jag åka snöbräda med min bror niklas och hans lilhomie. kan bli kul. Dom har byggt upp gröna hoppen nu så lär väl bli att man hänger där å i rödkullen. wehoo:)

haaaane tills vi höres igen. hej 

När magen pirrar och hjärtat bubblar över:')

JAHA jävla ocreddig dag altså, ligger i el sängo som känns tom och är råsjuk och har cravings efter paprika. Helt normalt. Behöver en viss man som kan klappa mig oppi hårskalln och ta hand om min sjuka bödy fast han drog hem till ume idag..jevel. kom tillbakarå! Fast finns en liten chans att jag drar hem i helgen så de e safe.

Har påtal om ingenting fått mitt liftkort nu, CLEEANT ! Så har åkt ganska mycket och det har gått knug. Va i rödkullen occh åkte i temporära raillinjen, de va kult å gjorde massa koola stuffs.typ.

nä shit, nu ska jag sova ett tag. intressant inlägg. hejdå

den här dagen suger. MVH rakt från hjärtat

👋Hola mina hen's. Dom senaste dagarna har jag varit i mitt käraste umeå och kan säga att det behövde jag fo reeealz!! Fått träffa mina klippor, mamma och mormor. Även om det bara var en snabbis så känns ALLT mycket bättre. Dom ger mig så mycket styrka bara genom att finnas där. Vad skulle jag gjort utan dom?

Annarsrå? Jag har spenderat dagarna med bästa duden i staan, Daniel!!! Som gett mig föda, sovplats, massa skratt å CHärleek! Däänk you <3 ((Hejdås e jobbiga MVH/grinullis))

Snart får jag träffa mina blommor i åre iaf. Varit borta i tre dagar men saknar dom redan. Löv ju B&E!!

Nu signar jag ut från Umeå. Fred och sked💩

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!